O nouă ediție a evenimentului „Nunta de aur” la Oradea Reviewed by CD on . Cu prilejul noii ediții a evenimentului „Nunta de aur", care a avut loc astăzi, viceprimarul Antonia Nica a felicitat 28 de familii care au împlinit 50 de ani d Cu prilejul noii ediții a evenimentului „Nunta de aur", care a avut loc astăzi, viceprimarul Antonia Nica a felicitat 28 de familii care au împlinit 50 de ani d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»O nouă ediție a evenimentului „Nunta de aur” la Oradea

O nouă ediție a evenimentului „Nunta de aur” la Oradea

O nouă ediție a evenimentului „Nunta de aur” la Oradea

Cu prilejul noii ediții a evenimentului „Nunta de aur”, care a avut loc astăzi, viceprimarul Antonia Nica a felicitat 28 de familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Festivitatea de premiere a avut loc în sala mare a Primăriei Oradea, în prezența seniorilor și a familiilor lor.

„Astăzi sunteți oaspeții noștri de seamă și suntem onorați să vă fim alături, la momentul sărbătoririi a 50 de ani de căsătorie, jumătate de veac pe care l-ați parcurs cu bune și rele, cu urcușuri și coborâșuri, cu frici și speranțe, dar mereu împreună.

Vă mulțumim că ați păstrat vie unitatea de bază a societății – familia, vă mulțumim că ați dăruit, ați crescut și ați educat copii și nepoți, vă mulțumim că ați trudit pentru această comunitate, care este casa noastră, a tuturor.

De asemenea, vă mulțumim că ne învățați zi de zi ce este iubirea, ce este înțelegerea și toleranța. Vă mulțumim că ne-ați demonstrat faptul că cifra „doi” este mai mult decât suma matematică a părților… doi înseamnă iubire, suport reciproc și speranță.  Fie ca Cel de Sus să vă lumineze și să vă călăuzească în continuare pașii vieții, să vă țină sănătoși și fericiți alături de cei dragi, așa cum spuneau poveștile de odinioară: și-au trăit împreună fericiți, până la adânci bătrâneți„, a spus viceprimarul Antonia Nica, în deschiderea festivității.

Organizat de Primăria Oradea prin Compartimentul de Stare Civilă, evenimentul a constat în premierea a 28 de familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea, prin acordarea unei diplome aniversare, însoțită de flori și de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

Festivitatea se organizează în baza HCL nr. 68/2008, fiind felicitate anual peste 200 de cupluri.

De asemenea, în conformitate cu HCL nr. 867/2005, se acordă un premiu în bani în valoare de 1.000 lei persoanelor care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani şi au domiciliul în municipiul Oradea.

Compartimentul de Stare Civilă primește în continuare cereri de la cei care împlinesc 50 de ani de căsnicie, la camera 12 parter, aflată în clădirea Primăriei. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0259/408824.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus