Pompierii militari bihoreni au distrus prin explozie controlată, munițiile asanate în ultimele șase luni Reviewed by CD on . Pe raza comunei Hidişelu de Sus, în locul numit “Păşunea Mierlău”, s-a desfăşurat o nouă misiune de distrugere, prin explozie controlată, a muniţiilor neexploda Pe raza comunei Hidişelu de Sus, în locul numit “Păşunea Mierlău”, s-a desfăşurat o nouă misiune de distrugere, prin explozie controlată, a muniţiilor neexploda Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Pompierii militari bihoreni au distrus prin explozie controlată, munițiile asanate în ultimele șase luni

Pompierii militari bihoreni au distrus prin explozie controlată, munițiile asanate în ultimele șase luni

Pompierii militari bihoreni au distrus prin explozie controlată, munițiile asanate în ultimele șase luni

Pe raza comunei Hidişelu de Sus, în locul numit “Păşunea Mierlău”, s-a desfăşurat o nouă misiune de distrugere, prin explozie controlată, a muniţiilor neexplodate, identificate şi ridicate de către formaţiunea de protecţie civilă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor.
În ultimele șase luni, echipajul pirotehnic al inspectoratului a desfăşurat 15 operaţiuni de asanare de muniţie rămasă neexplodată din perioada celor două conflagraţii mondiale. În cadrul acestor misiuni, pompierii piriotehnişti au identificat, ridicat şi depozitat în condiţii de siguranţă, în vederea distrugerii: 28 de proiectile de artilerie, o bombă aruncător, o grenadă şi 62 cartuşe şi elemente de muniţie.

Operaţiunea de distrugere a celor 92 de muniţii şi elemente de muniţie, începută la ora 08.00, s-a finalizat cu succes la ora 13.00.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus