Peste 220 de conducători auto care au depășit limitele legale de viteză au fost sancționați de poliţiştii bihoreni, la sfârşit de săptămână Reviewed by CD on . În perioada 6 – 8 octombrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pe şoselele bihorene, În perioada 6 – 8 octombrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pe şoselele bihorene, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 220 de conducători auto care au depășit limitele legale de viteză au fost sancționați de poliţiştii bihoreni, la sfârşit de săptămână

Peste 220 de conducători auto care au depășit limitele legale de viteză au fost sancționați de poliţiştii bihoreni, la sfârşit de săptămână

Peste 220 de conducători auto care au depășit limitele legale de viteză au fost sancționați de poliţiştii bihoreni, la sfârşit de săptămână

În perioada 6 – 8 octombrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârșit de săptămână, au fost aplicate 336 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 141.030 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 22 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șapte certificate de înmatriculare, au fost constatate 10 infracţiuni şi 14 tamponări.

223 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 34 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 11 sancțiuni au fost aplicate pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, patru pentru conducere sub influența alcoolului, au fost sancționate cinci depășiri neregulamentare, iar 59 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Astfel, duminică, 8 octombrie a.c., pe Calea Sântandreiului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 142 km/h, înregistrată cu pistolul radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

Tot duminică, 8 octombrie a.c., la ora 11.29, pe D.N. 1, pe raza localității Gheghie, județul Bihor, a fost depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din localitatea Vadu Crişului, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 112 km/h, înregistrată radar.

De asemenea, la ora 09.37, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Topa de Criş a fost depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din localitatea Slobona, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 107 km/h, înregistrată cu pistolul radar.

Conducătorii auto care a depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus