Peste 17.800 de vizitatori au trecut pragul Târgului de carte Gaudeamus de la Oradea Reviewed by CD on . Ieri, 14 mai, s-a încheiat cea de-a IV-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus organizat la Oradea. Târgul de carte Caravana Gaudeamus, evenimentul cu numărul 99 Ieri, 14 mai, s-a încheiat cea de-a IV-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus organizat la Oradea. Târgul de carte Caravana Gaudeamus, evenimentul cu numărul 99 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 17.800 de vizitatori au trecut pragul Târgului de carte Gaudeamus de la Oradea

Peste 17.800 de vizitatori au trecut pragul Târgului de carte Gaudeamus de la Oradea

Peste 17.800 de vizitatori au trecut pragul Târgului de carte Gaudeamus de la Oradea

Ieri, 14 mai, s-a încheiat cea de-a IV-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus organizat la Oradea.

Târgul de carte Caravana Gaudeamus, evenimentul cu numărul 99 în seria pe care Radio România a inagurat-o în urmă cu peste 20 de ani, este organizat de Primăria Oradea și Radio România.

Sute de vizitatori au luat cu asalt standurile încă de la prima oră, chiar și în ultima zi a târgului, fapt pentru care porțile au rămas deschise și după momentul anunțat pentru închiderea ediției.

Evenimentul, aflat la a patra ediție, dar la prima derulată în Piața Unirii, a avut loc în intervalul 10 – 14 mai și a fost primit cu brațele deschise de către orădeni. Astfel, în ciuda ploilor torențiale din ultimele zile, bilanțul statistic a înregistrat peste 17.800 de vizitatori, mai mulți decât la edițiile precedente.

Trofeele Gaudeamus acordate expozanţilor prin Votul Publicului au fost: locul 3 – Editura Nemira, locul 2 – Editura Trei şi locul 1 – Grupul Editorial Art. Cea mai râvnită carte a ediţiei a fost desemnată seria „Harry Potter” de J. K. Rowling, publicată de Grupul Editorial Art.

Premiul Miss Lectura a fost câştigat de domnişoara Denisa Gabriela Hodișan. Pe parcursul celor cinci zile ale evenimentului, vizitatorii au avut ocazia să participe la Tombola GAUDEAMUS, organizată pe baza buletinelor pentru „Votul Publicului”. Câştigătorii celor 16 premii puse în joc au fost: Amelia – Carmen Cristea – Marele Premiu al Tombolei Gaudeamus, constând în suma de 300 de lei; Nicoleta Rotaru, Florina – Mariana Baș, Roxana – Denisa Ciucioiu, Gianina – Elena Gal, Camelia – Luminița Popa, Silvia Moldoveanu, Bianca Oșvat, Ioan Baciu, Laura Puian și Dezsi Renata – câte un pachet de produse cosmetice; Adrian Dorobanțu, Alesia Rengle, Iris Mihai, Zena Pop Cohuț și Alexia Dan – câte un premiu constând în 2 permise de acces la Aqua Park President Băile Felix.

În cadrul proiectului „Cărţile se întorc acasă”- campanie care are ca principal obiectiv constituirea prin donaţii din partea expozanţilor şi a vizitatorilor, a unui fond de carte care are ca beneficiari biblioteci ale unor comunităţi subfinanţate din acest punct de vedere, s-au strâns circa 350 de volume care vor avea ca destinație localitatea Răbăgani din județul Bihor.

Următoarea etapă a Caravanei GAUDEAMUS 2017 va avea loc în Mamaia în perioada 11 – 15 august, în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţeta Perla.
– See more at: http://oradea.ro/stiri-oradea/peste-17-800-de-vizitatori-au-trecut-pragul-targului-de-carte-gaudeamus#sthash.SLRsqKY1.dpuf

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus