Peste 1.000 de posturi sunt oferite prin AJOFM Bihor Reviewed by CD on . 1015 locuri de muncă vacante sunt înregistrate, în această perioadă, în baza de date a AJOFM Bihor. Cele mai multe – 749 – sunt în Oradea și doar 39 sunt destin 1015 locuri de muncă vacante sunt înregistrate, în această perioadă, în baza de date a AJOFM Bihor. Cele mai multe – 749 – sunt în Oradea și doar 39 sunt destin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Peste 1.000 de posturi sunt oferite prin AJOFM Bihor

Peste 1.000 de posturi sunt oferite prin AJOFM Bihor

Peste 1.000 de posturi sunt oferite prin AJOFM Bihor

1015 locuri de muncă vacante sunt înregistrate, în această perioadă, în baza de date a AJOFM Bihor. Cele mai multe – 749 – sunt în Oradea și doar 39 sunt destinate persoanelor cu studii superioare.

Angajatorii caută absolvenți de facultate pentru posturi ca administrator de societate comercială, broker mărfuri, agent transporturi, analist recrutare, planificator, economist ori contabil.
Potrivit listei, pe piața de muncă există o nevoie foarte mare de muncitori necalificați la asamblarea și montarea pieselor. Două firme din Oradea sunt în căutare de 30 de muncitori, pentru fiecare firmă.

Firmele bihorene au nevoie și de 80 de montatori subansamble, de peste 40 muncitori necalificați în industria confecțiilor și peste 50 de conducători auto transport rutier mărfuri. Posturile sunt disponibile în Oradea, Oșorhei, Beiuș, Aleșd sau Tileagd.

Cei care doresc să muncească în domeniu HoReCa pot alege din cele 30 de posturi de ospătar, ajutor de ospătar, bucătar, ajutor de bucătar ori pizzar. Trebuie doar să aibă studii liceale sau profesionale.
Locuri de muncă vacante sunt și în Borș, Valea lui Mihai, Ștei, Husasău de Tinca ori Abram.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus