AJOFM Bihor organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți 2017 Reviewed by CD on . Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor organizează vineri, 20 octombrie 2017, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți în Oradea, Aleșd, Marg Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor organizează vineri, 20 octombrie 2017, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți în Oradea, Aleșd, Marg Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»AJOFM Bihor organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți 2017

AJOFM Bihor organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți 2017

AJOFM Bihor organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți 2017

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor organizează vineri, 20 octombrie 2017, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți în Oradea, Aleșd, Marghita, Beiuș și Salonta, începând cu ora 9.30.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Prin absolvent al unei instituții de învățământ se înțelege persoana care a obținut o diplomă sau un certificat de studii, în condițiile legii, în una din instituțiile de învățământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condițiile legii.

Agenții economici care vor participa la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanților agenților economici cât și a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus