Persoanele vârstnice din Oradea, sărbătorite de ziua lor Reviewed by CD on . Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Administraţia Socială Comunitară Oradea, ca în fiecare an, i-a sărbătorit pe părinţii si bunicii nostri. Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Administraţia Socială Comunitară Oradea, ca în fiecare an, i-a sărbătorit pe părinţii si bunicii nostri. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Persoanele vârstnice din Oradea, sărbătorite de ziua lor

Persoanele vârstnice din Oradea, sărbătorite de ziua lor

Persoanele vârstnice din Oradea, sărbătorite de ziua lor

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Administraţia Socială Comunitară Oradea, ca în fiecare an, i-a sărbătorit pe părinţii si bunicii nostri.

În colaborare cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Oradea (CARPO), ASCO a pregătit o masă festivă pentru 70 de persoane de vârsta a treia și le-a acordat, în semn de recunoștință, diplome, flori şi câte o sticlă de vin. În semn de apreciere şi recunoştinţă, au fost invitate persoane vârstnice din cadrul Uniunii Femeilor Bihor Oradea şi a Asociaţiei Pensionarilor Maghiari Partium.

Evenimentul s-a desfășurat la Popota Garnizoanei Militare Oradea, într-o atmosferă de sărbătoare, atmosferă întreţinută de Orchestra „Rapsodia Bihoreană”, condusă de Liviu Buţiu. Doamnele muzicii populare bihorene, Antonela Ferche Buţiu, Maria Sidea, Viorica Bradea, Florica Ruja au încântat auditoriul cu un minunat moment artistic.

Un moment deosebit al evenimentului a fost aniversarea zilei de naştere a doamnei muzicii populare româneşti, Maria Haiduc, care a adus un plus de voie bună cu cântece populare şi romanţe de altădată.

La finalul evenimentului, toţi invitaţii au cântat tradiţionalul „Lamulţi ani!”şi au fost răsfăţaţi cu un delicios tort aniversar, făcut special pentru ei.

Viceprimarul Florin Birta le-a mulțumit celor prezenţi pentru rolul lor activ în comunitatea locală de-a lungul anilor şi, în numele administrației locale, le-a dorit multă sănătate şi numai bucurii.

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus