Orădean de 71 de ani, accidentat pe trecerea de pietoni Reviewed by CD on . Sâmbătă, 7 decembrie a.c., la ora 16.10, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iuliu Maniu din Oradea, însp Sâmbătă, 7 decembrie a.c., la ora 16.10, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iuliu Maniu din Oradea, însp Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Orădean de 71 de ani, accidentat pe trecerea de pietoni

Orădean de 71 de ani, accidentat pe trecerea de pietoni

Orădean de 71 de ani, accidentat pe trecerea de pietoni

Sâmbătă, 7 decembrie a.c., la ora 16.10, un bărbat de 46 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iuliu Maniu din Oradea, înspre strada Traian Moșoiu, la trecerea de pietoni situată înainte de intersecția cu P-ța Unirii, nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat un bărbat de 71 de ani, din Oradea, care s-a angajat în traversarea străzii Iuliu Maniu din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că pietonul prezenta o concentrație alcoolică de 0,89 mg./l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus