Oradea: Un bărbat care transporta persoane în regim de taxi, bănuit de fals şi uz de fals Reviewed by CD on . Luni, 29 mai a.c., în jurul orei 11.10, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, în municipiul Oradea, un bărbat de 32 de ani, din Oradea, în timp ce conducea Luni, 29 mai a.c., în jurul orei 11.10, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, în municipiul Oradea, un bărbat de 32 de ani, din Oradea, în timp ce conducea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Un bărbat care transporta persoane în regim de taxi, bănuit de fals şi uz de fals

Oradea: Un bărbat care transporta persoane în regim de taxi, bănuit de fals şi uz de fals

Oradea: Un bărbat care transporta persoane în regim de taxi, bănuit de fals şi uz de fals

Luni, 29 mai a.c., în jurul orei 11.10, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, în municipiul Oradea, un bărbat de 32 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu care efectua transport public de persoane în regim „taxi”. La controlul efectuat de poliţiştii rutieri, acesta a prezentat un certificat de agreare şi un buletin de verificare metrologică despre care există suspiciuni rezonabile cu privire la autenticitatea acestora.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, orădeanul fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri sub semnătură privată, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Totodată, în urma efectuării controlului, s-a constatat că autoturismul avea aplicate folii pe geamurile laterale din faţă şi spate, contractul de asigurare pentru răspundere civilă auto RCA era expirat, nu a prezentat certificatul de metrologie valabil şi a utilizat pe autoturismul „taxi” un aparat de taxat care funcţiona cu încălcarea legii, acesta figurând montat pe un alt autoturism. Pentru neregulile constatate de poliţiştii rutieri, cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 8.805 lei.

De asemenea, acestuia i-au fost reţinute certificatul de înmatriculare, dovada înlocuitoare a certificatului de înmatriculare şi cele două plăcuţe cu numărul de înmatriculare. Totodată, i-a fost reţinută autorizaţia „taxi” în vederea retragerii.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus