Oradea: S-a reluat plata taxelor și impozitelor Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Oradea a devansat termenul de 15 ianuarie 2018, fiind reluată plata taxelor și impozitelor locale la ghișee începând cu după-amiaza zilei Primăria Municipiului Oradea a devansat termenul de 15 ianuarie 2018, fiind reluată plata taxelor și impozitelor locale la ghișee începând cu după-amiaza zilei Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: S-a reluat plata taxelor și impozitelor

Oradea: S-a reluat plata taxelor și impozitelor

Oradea: S-a reluat plata taxelor și impozitelor

Primăria Municipiului Oradea a devansat termenul de 15 ianuarie 2018, fiind reluată plata taxelor și impozitelor locale la ghișee începând cu după-amiaza zilei de miercuri, 10 ianuarie. De asemenea, a fost reluată eliberarea certificatelor, calculul impozitului, depunerea declarațiilor și rapoartelor de evaluare și alte activități specifice Direcției Economice.

Cetățenii care doresc să plătească online impozitele, taxele, amenzile și parcările o vor putea face începând cu data de 15 ianuarie.

Contribuabilii care îşi achită integral impozitul pe anul 2018 până la data de 31 martie beneficiază de o bonificaţie de 5%.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus