S-a reluat încasarea impozitelor și taxelor locale în Oradea Reviewed by CD on . Din data de 14.01.2019, se reia încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel, datorate bugetului local, prin personalul din cadrul Centrului de relații cu publ Din data de 14.01.2019, se reia încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel, datorate bugetului local, prin personalul din cadrul Centrului de relații cu publ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-a reluat încasarea impozitelor și taxelor locale în Oradea

S-a reluat încasarea impozitelor și taxelor locale în Oradea

S-a reluat încasarea impozitelor și taxelor locale în Oradea

Din data de 14.01.2019, se reia încasarea impozitelor şi taxelor de orice fel, datorate bugetului local, prin personalul din cadrul Centrului de relații cu publicul, ghișeele 5-7 și 21-27, prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (www.ghiseul.ro), prin unităţile Direcţiei de Poştă precum şi prin unităţile C.E.C., conform programului (orarului) fiecărei unităţi.

Totodată, Primăria municipiului Oradea va porni din 14 ianuarie 2019 sistemul de plată online, prin card bancar, a impozitelor şi taxelor locale precum şi a amenzilor contravenţionale. Serviciul de plată online este accesibil pe site-ul primăriei www.oradea.ro la secţiunea „Plăţi online” sau pe www.ghiseul.ro.

Contribuabilii care își plătesc integral impozitele locale, oricând până la data de 31 martie 2019, vor beneficia de bonificații, după cum urmează:

A. În cazul achitării la Primărie – sala ghișeelor, poștă, C.E.C., prin P.O.S. sau prin ordin de plată:

– 5% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice și juridice;

– 5% în cazul impozitului pe teren persoane fizice și juridice;

– 5% în cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice și juridice;

B. În cazul achitării online prin intermediul site-urilor www.oradea.ro, www.ghiseul.ro și aplicația „Plata Impozite MobilePay”:

– 8% în cazul impozitului pe clădiri persoane fizice și juridice;

– 8% în cazul impozitului pe teren persoane fizice și juridice;

– 8% în cazul impozitului pe mijloacele de transport persoane fizice și juridice.

Pentru evitarea aglomerației la ghișeele de plată a impozitelor, Primăria municipiului Oradea recomandă cetățenilor să opteze pentru serviciile de plată online.

Totodată, Primăria Oradea va premia și anul acesta persoanele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2019 până la data de 31 martie, acordând săptămânal prin tragere la sorți un voucher, constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea. Această campania se desfășoară în perioada 15 ianuarie – 31 martie 2019, prima extragere având loc în data de 25 ianuarie 2019.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus