Oradea: Femeie rănită la cap, după ce tramvaiul în care se afla a frânat brusc Reviewed by CD on . În această dimineața, în jurul orei 9.50, un tramvai care circula pe linia 3N, dinspre Piaţa Unirii către Biserica Emanuel, a fost nevoit să frâneze de urgenţă În această dimineața, în jurul orei 9.50, un tramvai care circula pe linia 3N, dinspre Piaţa Unirii către Biserica Emanuel, a fost nevoit să frâneze de urgenţă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Oradea: Femeie rănită la cap, după ce tramvaiul în care se afla a frânat brusc

Oradea: Femeie rănită la cap, după ce tramvaiul în care se afla a frânat brusc

Oradea: Femeie rănită la cap, după ce tramvaiul în care se afla a frânat brusc

În această dimineața, în jurul orei 9.50, un tramvai care circula pe linia 3N, dinspre Piaţa Unirii către Biserica Emanuel, a fost nevoit să frâneze de urgenţă pentru a evita un iminent accident de circulaţie.

O autoutilitară, proprietatea unei firme de panificaţie, a plecat de pe loc fără să se asigure, virând spre strada Simion Bărnuţiu. Pentru a evita coliziunea, vatmanul care conducea tramvaiul a frânat în regim de urgenţă. O femeie de aproximativ 40 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut în tramvai, lovindu-se la cap.

Întrebată fiind de vatman dacă este nevoie să solicite prezenţa unui echipaj medical, persoana respectivă a răspuns că se simte bine şi că nu este nevoie, astfel că vatmanul si-a continuat cursa. La staţia Biserica Emanuel, călătorii l-au anunţat pe vatman că femeia se simte rău. A fost solicitată imediat prezenţa unui echipaj medical la numărul unic de urgenţă, iar persoana a fost transportată la unitatea de primire urgenţe pentru investigaţii.

 

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus