Omorât de tramvai Reviewed by CD on . Un bărbat şi-a pierdut viaţa, ieri, după ce a fost accidentat de un tramvai care circula pe strada Primăriei din Oradea. Victima a ajuns sub mijlocul de transpo Un bărbat şi-a pierdut viaţa, ieri, după ce a fost accidentat de un tramvai care circula pe strada Primăriei din Oradea. Victima a ajuns sub mijlocul de transpo Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Omorât de tramvai

Omorât de tramvai

Omorât de tramvai

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, ieri, după ce a fost accidentat de un tramvai care circula pe strada Primăriei din Oradea. Victima a ajuns sub mijlocul de transport în comun, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru extragerea acestuia.

Accidentul s-a petrecut pe strada Primăriei din Oradea, la intersecţia cu strada Tuberozelor, după ce victima, un bărbat în vârstă de 78 de ani, s-a angajat neregulamentar în traversarea carosabilului. Potrivit reprezentanţilor OTL, accidentul a avut loc în jurul orei 14.00, bărbatul fiind lovit de un tramvai 1R. „La intersecţia străzilor Primăriei cu Tuberozelor, un bărbat, de aproximativ 78 de ani, a traversat strada fără să se asigure, prin loc nepermis, iar tramvaiul cu nr. 24-124, care circula dinspre Bulevardul Emanuel către Piaţa Unirii, l-a accidentat mortal.

Echipaje ale Ambulanţei, Serviciului de Descarcerare din cadrul SMURD şi Poliţiei s-au prezentat la faţa locului”, se arată într-un comunicat de presă transmis ieri de OTL. „La faţa locului a fost mobilizată o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj cu medic din cadrul SMURD. Pompierii militari au acţionat cu cilindrul hidraulic pentru scoaterea victimei de sub tramvai”, a precizat şi lt. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU „Crişana”. Din nefericire pentru bărbat însă, medicii au putut doar să constate decesul acestuia. În urma accidentului, circulaţia în zonă a fost blocată, accesul pe strada Primăriei fiind interzis preţ de câteva zeci de minute până la finalizarea primelor cercetări. Şi circulaţia tramvaielor a fost îngreunată. Două autobuze au înlocuit circulaţia tramvaielor pe tronsoanele Olosig – Colegiul Tehnic Andrei Saguna şi Biserica Emanuel – str. Nicolae Bolcaş pâna la ora 15.20, când circulaţia tramvaielor s-a reluat.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au declanşat o anchetă urmând să stabilească exact în ce condiţii s-a produs tragedia.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus