O nouă etapă de dezinsecție și deratizare în municipiul Oradea Reviewed by CD on . În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria Municipiului Oradea anunță locuitorii că, În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria Municipiului Oradea anunță locuitorii că, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»O nouă etapă de dezinsecție și deratizare în municipiul Oradea

O nouă etapă de dezinsecție și deratizare în municipiul Oradea

O nouă etapă de dezinsecție și deratizare în municipiul Oradea

În vederea distrugerii insectelor generatoare de disconfort (țânțari, muște etc.) în faza de adult și larve, Primăria Municipiului Oradea anunță locuitorii că, în perioada 2 – 10 august 2023, în intervalul orar 22:30 – 05:30, se execută prin tratament la sol două tratamente de dezinsecție și tratamente fitosanitare la arbori, arbuști, castani și platani, în zonele publice, spații verzi și cursurile de apă de pe raza Municipiului Oradea.

De asemenea, în vederea în scopul distrugerii rozătoarelor dăunătoare (șoareci, șobolani), vectori de maladii transmisibile și/sau generatoare de disconfort și menținerii acestora la un nivel numeric redus, în perioada 2 – 4 august 2023, în intervalul orar 08:00 – 20:00, se execută operațiunea de deratizare a domeniului public.

Produsele ce urmează a fi folosite pentru activitatea de dezinsecție sunt: CYMINA PLUS – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor adulți și VECTOBAC WG – insecticid special conceput pentru combaterea țânțarilor aflați în stadiu de larvă. Produsele sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Produsul ce urmează a fi folosit în activitatea de deratizare este MEGALON PASTA, avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus