O nouă ediție a Toamnei Orădene (6-9 octombrie). Vezi programul manifestării Reviewed by CD on . A 26-a ediție a Toamnei Orădene este aproape de start și pregătește o mulțime de surprize pentru publicul orădean. Carla's Dreams, Holograf, Byron și Robin A 26-a ediție a Toamnei Orădene este aproape de start și pregătește o mulțime de surprize pentru publicul orădean. Carla's Dreams, Holograf, Byron și Robin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție a Toamnei Orădene (6-9 octombrie). Vezi programul manifestării

O nouă ediție a Toamnei Orădene (6-9 octombrie). Vezi programul manifestării

O nouă ediție a Toamnei Orădene (6-9 octombrie). Vezi programul manifestării

A 26-a ediție a Toamnei Orădene este aproape de start și pregătește o mulțime de surprize pentru publicul orădean. Carla’s Dreams, Holograf, Byron și Robin & The Backstabbers sunt doar câteva din numele prezente la evenimentul devenit deja tradiție, cărora li se vor alătura și alți reprezentanți cu renume, atât la nivel național cât și internațional. Totodată vor avea loc o serie de activități culturale și de divertisment desfășurate în premieră la Oradea.
Organizată de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), în parteneriat cu fondatorii clujeni ai conceptului Street FOOD Festival în România, Toamna Orădeană din 2016 revine în centrul orașului, în Piața Unirii, în perioada 6 – 9 octombrie.

SPECTACOLE & ACTIVITĂȚI CULTURALE
Programul evenimentului va include o serie de activități și momente muzicale inedite, iar publicul se va putea bucura de o experiență completă ce va include ritmuri de jazz, pop, evenimente culturale spectaculoase și multe surprize culinare. Toamna Orădeană vine anul acesta cu un program atent gândit pentru a aduce distracția în rândul vizitatorilor. Timp de 4 zile organizatorii vor oferi orădenilor și turiștilor evenimente și activități culturale care să îi facă pe aceștia să fie mândri de un oraș în sărbătoare.
Porțile festivalului se vor deschide joi, 6 octombrie, începând cu ora 12, cu preparate delicioase, activități pentru cei mari și cei mici, dar și concerte susținute de artiști precum: Border Split, Soul Serenade, Koszika & the Hotshots sau Lucia & Muse Quartet. În zilele ce urmează, publicul se va bucura și de alte activități precum piese de teatru, vals pe picioroange, street dance și alte momente muzicale pregătite de unii din cei mai iubiți artiști printre care amintim: Carla’s Dreams, Holograf, Byron, Robin & The Backstabbers, O.N.E., Jazzybit, Magneton, Fely & Band, Klezmer Oradea sau U2 by Zen Garden. Cea de-a 26-a ediție a Toamnei Orădene se va încheia duminică, 9 octombrie cu un foc de artificii.

DIVERTISMENT ȘI ARTĂ CULINARĂ
Pe lângă programul artistic, organizatorii le-au pregătit orădenilor o surpriză delicioasă, astfel că, în cadrul acestei festivități, va ajunge la Oradea cea mai gustoasă experiență culinară din România: Street FOOD Festival. După reprezentații delicioase de succes la Cluj Napoca și Iași, fondatorii clujeni ai conceptului Street FOOD Festival îi invită pe cei care iubesc culisele domeniului culinar să se bucure de o experiență gustoasă și, în același timp, educativă, la Street FOOD Festival, în cadrul evenimentului Toamna Orădeană, unde vor găsi cei mai buni și creativi vânzători de mâncare stradală, alături de marii producători de specialități culinare.
,,Pentru că ne mândrim cu specificul local, în cadrul festivalului își vor găsi locul și cei mai buni și creativi furnizori locali de mâncare stradală. Susținem economia locală, accentuând nevoia unor condiții sanitare excepționale de pregătire a mâncării, creativității și, nu în ultimul rând, cu o prezență vizuală atrăgătoare. Accesul acestora în cadrul evenimentului va fi anunțat în zilele următoare printr-o licitație publică de ocupare a spațiilor disponibile”, a declarat Mihai Jurca, directorul executiv al Asociației pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune.
AMENAJAREA LOCAȚIEI:
Amenajarea Pieței Unirii va fi compusă din mai multe zone: relaxare, concerte, food și zonă de activități pentru copii. Cetatea Oradea va contribui la programul cultural al sărbătorii orașului din acest an, acolo urmând să fie organizate evenimente culturale sub umbrela Galei traficantului de Cultură. Tot în cadrul Toamnei Orădene, Teatrul Regina Maria va organiza în data de 9 octombrie un spectacol special creat pentru acest eveniment.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus