O afumătorie, improvizată, din Seghiște a luat foc Reviewed by CD on . În data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, echipajele Stației de Pompieri Ștei au intervenit pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o constr În data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, echipajele Stației de Pompieri Ștei au intervenit pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o constr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O afumătorie, improvizată, din Seghiște a luat foc

O afumătorie, improvizată, din Seghiște a luat foc

O afumătorie, improvizată, din Seghiște a luat foc

În data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, echipajele Stației de Pompieri Ștei au intervenit pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o construcţie auxiliară din curtea unei gospodării situate în localitatea Seghiște, comuna Lunca.

Forţele de intervenţie au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, împiedicând propagarea incendiului la locuinţa situată în apropierea construcției afectate de flăcări.

În urma incendiului au ars acoperişul anexei, aproximativ cinci metri lemne de foc, o afumătoare și două anvelope.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, produs de utilizarea focului deschis în spaţii închise, în interiorul magaziei fiind improvizată o afumătoare.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus