Număr record de locuri de muncă, oferite la Bursa Locurilor de Muncă Reviewed by CD on . Orădenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi, mâine, de la ora 09.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor unde se va desfăşura o nouă ediţie a Bur Orădenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi, mâine, de la ora 09.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor unde se va desfăşura o nouă ediţie a Bur Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Număr record de locuri de muncă, oferite la Bursa Locurilor de Muncă

Număr record de locuri de muncă, oferite la Bursa Locurilor de Muncă

Număr record de locuri de muncă, oferite la Bursa Locurilor de Muncă

Orădenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptaţi, mâine, de la ora 09.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor unde se va desfăşura o nouă ediţie a Bursei Generale a Locurilor de Muncă.

De la acest eveniment nu vor lipsi nici societăţile de intermediere, care au solicitat permisiunea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor să participe la eveniment.

“Noi susţinem libera circulaţie şi transparenţa pe piaţa muncii”, susţine Bekesi Csaba, directorul AJOFM Bihor.

Vor fi oferite posturi în ţară şi în străinătate sau vor fi luaţi în evidenţă, în baza lor de date, posibili candidaţi pe diverse posturi, în viitor. Cu aceste locuri de muncă, oferta din acest an, de la Oradea, ajunge la peste 1.000 de joburi.

” Bursa din acest an a fost organizată mai devreme ca urmare a discuţiilor pe care le-am avut cu angajatorii. Vom monitoriza rezultatele timp de o lună şi vom ţine legătura cu angajatorii. Poate că nu se vor face 887 de angajări cu data de 1 aprilie, dar este o certitudine că la un astfel de eveniment se fac recrutări şi pentru posturi care sunt valabile din luna mai sau iunie”, a mai spus Bekesi Csaba.

Pentru că majoritatea companiilor se bucură de o creştere a vânzărilor în perioada de primăvară, dar şi pentru că se apropie sezonul estival, proprice pentru joburi sezoniere, angajatorii au preferat ca bursa să aibă loc înainte de Sărbătorile Pascale. Oferta este destul de scăzută când vine vorba despre persoanele cu studii superioare. Mai puţin de 90 de posturi se adresează acestora.

În principiu, se caută cusătoare, tapiţer, tâmplari, ospătar, cameristă, zidar, asfaltator, confecţioneri încălţăminte, agent vânzări, şofer, gestionar, electrician, inginer construcţii, sudor, operator CNC, asistent medical, responsabil IT, bonă, operator mase plastice, recepţioner, kinetoterapeut, contabil, programator, mecanic auto, tehnician, designer, buyer, frezor, sculer-matriţer sau strungar.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus