Nouă cetățeni din Irak și Maroc care au încercat să iasă ilegal din țară călăuziți de un cetățean bulgar, depistați în vama Borș Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Borș au depistat nouă cetățeni din Irak și Maroc, solicitanți de azil în România, care au înce Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Borș au depistat nouă cetățeni din Irak și Maroc, solicitanți de azil în România, care au înce Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Nouă cetățeni din Irak și Maroc care au încercat să iasă ilegal din țară călăuziți de un cetățean bulgar, depistați în vama Borș

Nouă cetățeni din Irak și Maroc care au încercat să iasă ilegal din țară călăuziți de un cetățean bulgar, depistați în vama Borș

Nouă cetățeni din Irak și Maroc care au încercat să iasă ilegal din țară călăuziți de un cetățean bulgar, depistați în vama Borș

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Borș au depistat nouă cetățeni din Irak și Maroc, solicitanți de azil în România, care au încercat să iasă ilegal din țară, ajutați de un cetățean bulgar, care i-a transportat până în apropierea graniței cu Ungaria.

În data de 27.08.2017, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș, județul Bihor, pe timpul executării unor acțiuni specifice, au observat un microbuz care s-a deplasat până în apropierea frontierei și din care au coborât mai multe persoane.

La vederea echipajului poliției de frontieră, șoferul a abandonat persoane și a demarat în viteză, fiind ulterior oprit de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Salonta.

În cadrul primelor verificări s-a stabilit faptul că persoanele care au coborât din microbuz sunt opt cetățeni din Irak și unul din Maroc, cinci femei și patru bărbați, adulții având vârste cuprinse între 18 și 41 de ani și trei minori, cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani, toți solicitanți de azil în România.

Totodată, șoferul microbuzului a fost identificat ca fiind cetățeanul bulgar A.D., în vârstă de 36 ani. Acesta a declarat că a preluat persoanele din Timișoara și le-a transportat până în apropierea graniței, cu scopul de a le facilita trecerea frontierei în Ungaria.

Polițiștii de frontieră au întocmit acte de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat celor 9 migranți, iar șoferului bulgar pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus