Marghita: A intrat într-un cap de pod cu autoturismul, în timp ce conducea sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Joi, 21 septembrie a.c., la ora 18.45, pe strada Ion Luca Caragiale din municipiul Marghita, județul Bihor, un bărbat de 48 de ani, din comuna bihoreană Abram, Joi, 21 septembrie a.c., la ora 18.45, pe strada Ion Luca Caragiale din municipiul Marghita, județul Bihor, un bărbat de 48 de ani, din comuna bihoreană Abram, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Marghita: A intrat într-un cap de pod cu autoturismul, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Marghita: A intrat într-un cap de pod cu autoturismul, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Marghita: A intrat într-un cap de pod cu autoturismul, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Joi, 21 septembrie a.c., la ora 18.45, pe strada Ion Luca Caragiale din municipiul Marghita, județul Bihor, un bărbat de 48 de ani, din comuna bihoreană Abram, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, a pierdut controlul asupra direcției și a acroșat un cap de pod de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentului rutier, o femeie de 40 de ani, din Abram, pasageră în autoturism, a suferit leziuni ușoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus