Marghita: Coliziune frontală pe contrasens Reviewed by CD on . Duminică, 8 aprilie a.c., la ora 08.45, pe drumul județean 191/F, la ieșirea din municipiul Marghita, un bărbat de 48 de ani, din Marghita, în timp ce conducea Duminică, 8 aprilie a.c., la ora 08.45, pe drumul județean 191/F, la ieșirea din municipiul Marghita, un bărbat de 48 de ani, din Marghita, în timp ce conducea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Marghita: Coliziune frontală pe contrasens

Marghita: Coliziune frontală pe contrasens

Marghita: Coliziune frontală pe contrasens

Duminică, 8 aprilie a.c., la ora 08.45, pe drumul județean 191/F, la ieșirea din municipiul Marghita, un bărbat de 48 de ani, din Marghita, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buduslău – Marghita, într-o curbă ușoară spre dreapta a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Abrămuț, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, conducătorul primului autoturism a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fot internat în spital, iar o tânără de 20 de ani, o minoră de 13 ani și un tânăr de 24 de ani, toți pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus