Macovei știe cum va folosi banii pe care-i va recupera din prejudiciile din dosarele de corupție! Reviewed by CD on . Eurodeputatul independent și candidat la alegerile prezidențiale Monica Macovei a spus pentru Transilvania-tv.ro că în România sunt bani și că nu trebuie să ne Eurodeputatul independent și candidat la alegerile prezidențiale Monica Macovei a spus pentru Transilvania-tv.ro că în România sunt bani și că nu trebuie să ne Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Macovei știe cum va folosi banii pe care-i va recupera din prejudiciile din dosarele de corupție!

Macovei știe cum va folosi banii pe care-i va recupera din prejudiciile din dosarele de corupție!

Macovei știe cum va folosi banii pe care-i va recupera din prejudiciile din dosarele de corupție!

Eurodeputatul independent și candidat la alegerile prezidențiale Monica Macovei a spus pentru Transilvania-tv.ro că în România sunt bani și că nu trebuie să ne ducem până ”afară” să-i căutăm sau prea departe, ci avem banii furați pe care trebuie să-i aducem înapoi. ”Spre exemplu în cele patru dosare, Siveco, Microsoft, Lukoil și cel cu Retrocedările – prejudiciul de până acum calculat, este de 560 de milioane de euro ceea ce înseamnă 2,5 miliarde de lei. Cu banii ăștia se pot face multe lucruri: 90 de km de autostradă de munte, 150 de km de autostradă de câmpie, se poate crește alocația la toți copiii pe un an de zile cu 55 de lei” a explicat Macovei.
Prezidențiabila independentă mizează pe faptul că odată ajunsă la Cotroceni va putea recupera toate prejudiciile ”Mai avem Evaziunea fiscală stabilită de Banca Mondială la circa 50 de miliarde de euro, este o sumă enormă, trebuie să se ducă Anaful și să recupereze acești bani de la marii evazioniști nu să calce toată ziua peste IMM-uri și peste cei mici și să-i sugrume. Aducem acești bani înapoi la buget”.
Fosta democrat – liberală se mândrește că este promotorul Justiției în România, care funcționează foarte bine și vrea recuperarea banilor din dosarul ICA. De altfel, ea a dat exemplu ce va putea face cu banii. ”Condamnatul Voiculescu are 60 de milioane de euro, bani pe care i-a furat de la poporul român; trebuie luați banii înapoi. Păi, cu 60 de mil euro (…) doar cu 5, 6 mil de euro facem un spital mediu, sau 100 de spitale. Condamnările obținute în dosarele DNA din ultimii doi ani, date de judecători au dispus confiscarea în total a 210 mil de euro. Dintre aceștia se pot cumpăra peste 300 de elicoptere Smurd care salvează vieți sau se pot face în jur de 300 de grădinițe” a apreciat Monica Macovei.

Andreea POCOL

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus