”Când urmază și primul socru al țării” s-a întrebat deputatul Tudor Ciuhodaru! Reviewed by CD on . Deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru, a comentat pentru Transilvania-tv.ro demisia din Parlament a lui Viorel Hrebenciuc. Ciuhodaru este de părere că DNA ne-a arătat Deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru, a comentat pentru Transilvania-tv.ro demisia din Parlament a lui Viorel Hrebenciuc. Ciuhodaru este de părere că DNA ne-a arătat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»”Când urmază și primul socru al țării” s-a întrebat deputatul Tudor Ciuhodaru!

”Când urmază și primul socru al țării” s-a întrebat deputatul Tudor Ciuhodaru!

”Când urmază și primul socru al țării” s-a întrebat deputatul Tudor Ciuhodaru!

Deputatul PP-DD Tudor Ciuhodaru, a comentat pentru Transilvania-tv.ro demisia din Parlament a lui Viorel Hrebenciuc. Ciuhodaru este de părere că DNA ne-a arătat cum dictatura partidului încearca să manipuleze și legea și justitia în favoarea infractorilor. Demisia vicepreședintelui Camerei Deputatilor e doar o stratagemă ce nu are vreo legătură cu onoarea, ci doar cu crima organizată la nivel de stat. ”Candidatul Ponta nu-și mai putea permite încă un anchetat pentru care Parlamentul să refuze ridicarea imunității, așa cum face în dosarul Microsoft. În plus, cunoaște mult prea bine ,,rețeta” de tergiversare ales-demis-reales din cazul Voiculescu și strămutarea dosarului de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Mă întreb doar dacă și când urmează și primul socru al țării? Sau se așteaptă votarea, imediat după alegeri, a legii amnistiei și grațierii? Aștept ca parlamentarii să-și dovedească bruma de onoare votând proiectul meu de lege, ce prevede ca pentru trimitirea în judecată și arestarea parlamentarilor corupți să nu fie nevoie de acordul camerei din care fac parte, acord exprimat prin votul secret al colegilor de partid.” a spus el.
Parlamentarul a mai spus că ”Ar fi o dovadă de transparență și normalitate dacă ar fi de acord și limitarea la două a numărului de mandate și pierderea mandatului în cazul condamnării pentru fapte penale, cu sau fără suspendare, prin adoptarea proiectelor mele de lege blocate de vacanță electorală. După doi ani de guvernare, cu jumătate din BPN cu probleme cu justiția, acești tovarăși se îngrămădesc pe autostrada Kisselef-DNA. Poate așa vom ramane, așa cum am cerut la referendum, cu doar 300 de parlamentari” a tranșat deputatul PP-DD.

Andreea POCOL

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus