Lucrările de modernizare a Bazinului Olimpic din Oradea avansează Reviewed by CD on . Complet reabilitat și  modernizat, Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu" ar urma să-și redeschidă porțile la finalul acestui an. În prezent, 75% dintre lucră Complet reabilitat și  modernizat, Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu" ar urma să-și redeschidă porțile la finalul acestui an. În prezent, 75% dintre lucră Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lucrările de modernizare a Bazinului Olimpic din Oradea avansează

Lucrările de modernizare a Bazinului Olimpic din Oradea avansează

Lucrările de modernizare a Bazinului Olimpic din Oradea avansează

Complet reabilitat și  modernizat, Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” ar urma să-și redeschidă porțile la finalul acestui an. În prezent, 75% dintre lucrări sunt finalizate și continuă cu renovarea cuvei, precum și cu realizarea diverselor instalații necesare (sanitare, termice, ventilații).

Lucrările au fost structurate în patru obiective: reabilitarea cuvei bazinului și a instalațiilor de filtrare aferente; reabilitare suprastructură, anvelopantă, amenajări exterioare și construire copertine de acces; repararea tuturor instalațiilor de producere a apei calde menajere (din corpul anexă 01) și a instalațiilor HVAC, dar și remodelarea și refacerea compartimentărilor din corpul Anexa 01.

Amenajările exterioare, constând în realizarea acoperișului din policarbonat, a accesului la bazin (asfalt+pavaj), realizare parcări și copertine pentru acces sportivi sunt finalizate în proporție de 100%.

Lucrările la instalații sanitare, termice și ventilatii sunt realizate în procent de 95%. Au fost montate centrale de tratare a aerului cu tubulatura aferentă, conductele  de alimentare cu apă pentru corpul anexă bazin (dușuri, toalete, băi), obiectele sanitare (dușuri, cabine de duș, vas WC, lavoar), sistemul de încălzire cu centrale termice și instalațiile de climatizare.

În ceea ce privește lucrările la instalațiile electrice, curenți slabi și semnalizare incendiu, acestea sunt finalizate în proporție de 75%. La fel și amenajările interioare la Corpul Anexă, constând în montaj pereți din gips carton, montaj gresie și faianță, realizare hidroizolații pereți+șape, realizare vopsitorii lavabile. În schimb, cuva bazinului este gata în procent de 25%.

Se mai lucrează încă la instalațiile sanitare, termice și de ventilatii, instalațiile electrice, curenti slabi, semnalizare incendiu, amenajările interioare și la reabilitarea cuvei.

Investiția ar trebui să fie gata în luna decembrie a acestui an.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus