Accident mortal produs pe raza localității Biharia Reviewed by CD on . În dimineața zilei de joi, 29 iulie a.c., jurul orei 08.50, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la p În dimineața zilei de joi, 29 iulie a.c., jurul orei 08.50, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident mortal produs pe raza localității Biharia

Accident mortal produs pe raza localității Biharia

Accident mortal produs pe raza localității Biharia

În dimineața zilei de joi, 29 iulie a.c., jurul orei 08.50, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier între un autotren și un autoturism, pe DN19, pe raza localității Biharia.

La locul indicat de apelantul numărului unic 112, s-au deplasat cu operativitate, pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Din nefericire, în urma evenimentului, șoferița autoturismului a decedat, echipajele sosite la locul producerii accidentului constatând că aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața. Pompierii militari acționează pentru descarcerarea persoanei decedate.

Șoferul autotrenului nu a necesitat îngrijiri medicale.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus