Investiţie de 6 milioane de euro în parcul industrial Reviewed by CD on . Salesianer Miettex, liderul de piaţă pe segmentul spălătoriilor comerciale în Europa Centrală şi de Est, a deschis o nouă fabrică pentru servicii de spălătorie Salesianer Miettex, liderul de piaţă pe segmentul spălătoriilor comerciale în Europa Centrală şi de Est, a deschis o nouă fabrică pentru servicii de spălătorie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Investiţie de 6 milioane de euro în parcul industrial

Investiţie de 6 milioane de euro în parcul industrial

Investiţie de 6 milioane de euro în parcul industrial

Salesianer Miettex, liderul de piaţă pe segmentul spălătoriilor comerciale în Europa Centrală şi de Est, a deschis o nouă fabrică pentru servicii de spălătorie și închiriere textile în Oradea. Investiţia totală se ridică la peste 6 milioane de euro dintre care peste 1 milion de euro au fost investiţi în protecția mediului.

Noua fabrică are o suprafaţă totală de 3.600 mp şi o capacitate de spălare de 25 tone de rufe pe zi (echivalentul a peste 5.000 de maşini de spălat casnice), fiind amplastă pe un teren de 19.000 mp, în Parcul Industrial Eurobusiness Oradea. Odată cu această deschidere, firma a creat peste 25 de locuri de muncă la nivel local. Fabrica va deservi zona centrală şi de vest a ţării, zona de graniţă şi estul Ungariei.

„Inaugurarea de la Oradea marchează a 23-a fabrică Salesianer Miettex la nivel internaţional şi prima din zona de vest a României. Am ales această amplasare deoarece vizăm atât clienţi din țară, cât şi din Ungaria. Ne adresăm operatorilor din industria hotelieră, medicală şi companiilor din industrie din această regiune care au nevoie de servicii de închiriere textile, gestionate la cel mai înalt nivel de igienă, confort şi profesionalism”, a explicat Victor Ioane, managing director CEE Salesianer Miettex.

Tehnologia din fabrică este de ultimă generaţie, asigurând o procesare şi dezinfectare a textilelor la cele mai înalte standarde internaţionale acreditate. Specialiştii vor asigura managementul textilelor prin punerea la dispoziţie, spălarea, dezinfectarea şi livrarea lenjeriilor de pat, prosoapelor, feţelor de masă, uniformelor de lucru şi carpetelor lavabile antipraf. Salesianer Miettex, companie fondată în 1916 în Austria, are fabrici în şapte ţări din Europa Centrală şi de Est şi peste 2.000 de angajaţi la nivel internaţional. Prima fabrică din România a fost deschisă în 2007, iar în prezent numără peste 100 de angajaţi.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus