Începe o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în Oradea Reviewed by CD on . Primăria Oradea demarează din 28 noiembrie, prin operatorul de salubritate RER Vest, o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și periculoa Primăria Oradea demarează din 28 noiembrie, prin operatorul de salubritate RER Vest, o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și periculoa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Începe o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în Oradea

Începe o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în Oradea

Începe o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în Oradea

Primăria Oradea demarează din 28 noiembrie, prin operatorul de salubritate RER Vest, o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și periculoase.

Astfel, toți orădenii care au saltele, mobilier, mobilier de baie, covoare sau altfel de deșeuri de mari dimensiuni sau deșeuri periculoase, cum sunt ambalajele de la produsele de igienizare, baterii și acumulatori portabili, spray-uri, ambalaje de la produse utilizate în amenajări interioare, pot să le predea în cadrul campaniei, fără costuri.

Localnicii se vor putea înscrie în campanie din 28 noiembrie, cu un simplu telefon la numărul 0751.306.526, care va fi funcțional între orele 8.30 – 15.30 – însă doar pe perioada campaniei.

Cei care doresc să scape de voluminoase sau periculoase vor trebui să dea detalii despre volumul și cantitatea de deșeuri, dar și despre tipul acestora. Ulterior, li se va comunica data și ora la care se vor colecta deșeurile. Prin urmare, vor fi create două circuite, unul pentru cele voluminoase și altul pentru periculoase, acestea din urmă fiind colectate doar vinerea, pentru a evita amestecarea lor.

Colectarea acestor tipuri de deșeuri se va face timp de două săptămâni, până în data de 9 decembrie, ora 15.30.

Le reamintim orădenilor că, în afara perioadelor în care se desfășoară campaniile de colectare, au posibilitatea de a duce deșeuri voluminoase și periculoase în cele două puncte de colectare deschise în colaborare cu Primăria Oradea, situate pe străzile Thurzo Sandor și Uzinelor.

Listă deșeuri voluminoase:

Mobilier;
Obiecte de uz casnic;
Covoare;
Saltele;
Obiecte mari de folosință îndelungată, altele decât deșeurile de echipamente electrice și electronice.

Listă deșeuri periculoase:

Ambalaje de la vopsele pe bază de ulei;
Solvenți;
Ambalaje de la produși de igienizare;
Baterii și acumulatori portabili;
Ambalaje de la vopsele pe bază de ulei;
Spray-uri;
Ambalaje de la produse utilizate în amenajări interioare.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus