Încep înscrierile la Școala Internațională din Oradea Reviewed by CD on . Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, societatea mandatată de Consiliul Local Oradea să coordoneze proiectul dezvoltării școlii internaționale, anunță că luni, 1 Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, societatea mandatată de Consiliul Local Oradea să coordoneze proiectul dezvoltării școlii internaționale, anunță că luni, 1 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Încep înscrierile la Școala Internațională din Oradea

Încep înscrierile la Școala Internațională din Oradea

Încep înscrierile la Școala Internațională din Oradea

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, societatea mandatată de Consiliul Local Oradea să coordoneze proiectul dezvoltării școlii internaționale, anunță că luni, 15 mai 2017, va începe prima etapă de înscrieri la această nouă formă de învățământ. În prima etapă se vor face înscrieri preliminare, urmând ca în luna iunie să aibă loc înscrierile finale și să se încheie contractele cu părinții interesați.

Înscrierile preliminare vor avea loc în perioada 15 mai – 6 iunie 2017, la sediul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea din Oradea, strada Primăriei, nr. 3, unde părinții interesați vor putea completa formularul cerut în acest caz. Înscrierile se vor face pentru grădiniță (grupa mare – de la vârsta de 4 ani) și învățământ primar (copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani). Formularele pentru înscrierile preliminare vor putea fi listate de pe site-ul www.isor.ro sau completate online pe același website.

În această etapă coordonatorii proiectului vor să vadă câte cereri sunt pentru această formă de învățământ. Tarifele pentru Școala Internațională sunt următoarele:

Ø grădiniță – 7000 euro/an școlar

Ø învățământ primar – 8000 euro/an școlar

După această etapă de înscrieri preliminare se va stabili perioada înscrierilor finale, iar părinții vor fi contactați de reprezentanții Școlii Lumina din București pentru a stabili detaliile legate de semnarea contractelor și plata taxelor. Taxa pentru înscrierile finale este 500 de euro, iar pentru formarea unei clase este nevoie de minimum 10 copii.

La Școala Internațională din Oradea vor preda profesori vorbitori nativi de limba engleză asistați de profesori români. Acest sistem de învătământ, orientat spre copil, este acreditat Cambridge. Ciclul primar în sistemul britanic, după care va funcționa Școala Internațională din Oradea, are următoarea structură:

Ø 4-5 ani – grădiniță

Ø 5-6 ani – anul I de studiu

Ø 6-7 ani – anul II de studiu

Ø 7-8 ani – anul III de studiu

Ø 8-9 ani – anul IV de studiu

Ø 9-10 ani – anul V de studiu

Ø 10-11 ani – anul VI de studiu

La cererea părinților, conducerea Școlii Internaționale poate asigura transportul copiilor pecum și masa, care va consta într-o gustare și prânz.

Mai multe detalii despre modul de funcționare a Școlii Internaționale din Oradea, structura anilor școlari, precum și despre programa școlară pot fi obținute la adresa de email info@isor.ro, sau pe pagina de Facebook International School of Oradea.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus