Incendiu produs în localitatea Cihei Reviewed by CD on . În dimineața zilei de sâmbătă, 06 mai a.c., în jurul orei 05.40, un apel primit prin intermediul sistemului unic de urgenţă 112, la dispeceratul Inspectoratului În dimineața zilei de sâmbătă, 06 mai a.c., în jurul orei 05.40, un apel primit prin intermediul sistemului unic de urgenţă 112, la dispeceratul Inspectoratului Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu produs în localitatea Cihei

Incendiu produs în localitatea Cihei

Incendiu produs în localitatea Cihei

În dimineața zilei de sâmbătă, 06 mai a.c., în jurul orei 05.40, un apel primit prin intermediul sistemului unic de urgenţă 112, la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana”, anunţa izbucnirea unui incendiu la o locuinţă situată în localitatea Cihei.

La adresa indicată au fost mobilizate echipajele de pompieri militari din cadrul Gărzii 1 Mai și Detașamentului 1 Oradea, care, după efectuarea recunoaşterii, au constatat că incendiul se manifesta la nivelul întregului acoperiş, flăcările afectând și etajul 1 al locuinței.

Timp de aproximativ o oră și 30 de minute, cei 29 de pompieri militari mobilizați la fața locului au acţionat pentru stingerea incendiului şi protecţia camerelor de la parterul casei, cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă și cu o autospecială de lucru la înălțime, reușind să-l localizeze și să-l lichideze în limitele găsite, împiedicând extinderea flăcărilor la încăperile situate la parter.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars acoperişul casei, mobilierul din camerele situate la etaj şi două aparate de aer condiționat.

Conform cercetărilor efectuate la faţa locului, incendiul a fost, cel mai probabil, provocat de un coș de fum deteriorat.

Echipajul de paramedici al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea a acordat primul ajutor calificat proprietarei locuinței, care a suferit un atac de panică.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus