Incendiu puternic produs azi în Sântandrei. O persoană a fost rănită Reviewed by CD on . Azi, în jurul orei 12.10, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor cu privire la producerea Azi, în jurul orei 12.10, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor cu privire la producerea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu puternic produs azi în Sântandrei. O persoană a fost rănită

Incendiu puternic produs azi în Sântandrei. O persoană a fost rănită

Incendiu puternic produs azi în Sântandrei. O persoană a fost rănită

Azi, în jurul orei 12.10, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la o magazie din cadrul unei gospodării din Sântandrei, semnalând totodată faptul că, în interiorul construcției erau depozitate butelii de gaz, o parte dintre acestea explodând.
La adresa indicată au fost mobilizate de urgență patru echipaje de pompieri militari, dintre care trei de stingere din cadrul Detașamentului 1 Oradea și unul de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea.

Un număr de 21 de pompieri militari au acționat cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, reușind să localizeze incendiul în limitele găsite, să evacueze 14 butelii de gaz pe timpul acțiunii de stingere și să prevină explozia altor 13, de mari dimensiuni, prin răcirea acestora. Operațiunea de stingere a fost finalizată în jurul orei 12.35.

Întors la domiciliu, proprietarul (în vârstă de 47 de ani), care până la sosirea forțelor de intervenție a fost transportat de vecini la Centrul medical de permanenţă din localitate, a fost evaluat de echipajul de pompieri militari paramedici și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean, întrucât prezenta arsuri de gradul I la ambele mâini și de gradul II pe partea dreaptă a feței.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars magazia (construită pe o suprafață de aproximativ 35 de metri pătrați), bunuri depozitate în interiorul acesteia (anvelope, materiale textile și un compresor electric), o motocicletă și circa 5 metri liniari gard. Șase, din cele 33 de butelii depozitate în magazie, au explodat înainte de sosirea echipajelor la locul intervenției.

Cauza probabilă și împrejurările determinante ale evenimentului sunt în curs de cercetare.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus