Incendiu produs la un service auto din Ștei Reviewed by CD on . Sâmbătă, 25 martie a.c., în jurul orei 17.40, echipajele Stației de Pompieri Ștei au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs pe strada 13 Septembrie Sâmbătă, 25 martie a.c., în jurul orei 17.40, echipajele Stației de Pompieri Ștei au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs pe strada 13 Septembrie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu produs la un service auto din Ștei

Incendiu produs la un service auto din Ștei

Incendiu produs la un service auto din Ștei

Sâmbătă, 25 martie a.c., în jurul orei 17.40, echipajele Stației de Pompieri Ștei au fost alertate pentru stingerea unui incendiu produs pe strada 13 Septembrie din localitate.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului ce se manifesta la un teren viran și la acoperișul unui atelier de întreținere și reparații autovehicule, realizând simultan dispozitive de protecție a clădirilor situate în apropierea focarelor de incendiu.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului produs la autoservice, propagarea focului de la vecinătăți, incendiul manifestat la vegetația uscată de pe terenul învecinat amenințând să se extindă și la alte două clădiri aflate în proximitate.

Ca urmare a producerii evenimentului, a ars o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați din acoperișul atelierului.

Forțele de intervenție au stins incendiul în limitele găsite, împiedicând propagarea flăcărilor atât la întreaga construcție, cât și la un restaurant și la sediul unei societăți comerciale învecinate.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus