Accident rutier mortal, produs în această dimineață la ieșirea din localitatea Leș Reviewed by CD on . În dimineața zilei de luni, 27 martie a.c., în jurul orei 10.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sist În dimineața zilei de luni, 27 martie a.c., în jurul orei 10.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sist Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident rutier mortal, produs în această dimineață la ieșirea din localitatea Leș

Accident rutier mortal, produs în această dimineață la ieșirea din localitatea Leș

Accident rutier mortal, produs în această dimineață la ieșirea din localitatea Leș

În dimineața zilei de luni, 27 martie a.c., în jurul orei 10.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Național 79, la ieșirea din localitatea Leș, soldat cu două victime aflate în cele două autovehicule implicate în accident (o autoutilitară și un autotren).

La faţa locului au fost mobilizate operativ, două echipaje de pompieri militari paramedici din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea și Detașamentului Salonta, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și echipajul de descarcerare grea, ambele din cadrul Detașamentului 1 Oradea, echipajul de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, nucleară și radiologică (CBRN) şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Din nefericire, ajunse la locul producerii accidentului, echipajele medicale au constatat decesul conducătorului autoutilitarei. Șoferului autotrenului, care prezenta contuzie toracică, i-au fost acordate îngrijirile necesare, acesta refuzând ulterior transportul la spital.

Întrucât existau scurgeri de combustibil pe carosabil, pompierii militari au asigurat la fața locului, masurile specifice de prevenire a incendiilor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus