Incendiu produs în Gurbeşti Reviewed by CD on . În data de 24 octombrie 2016, în jurul orei 12.25, echipajele de pompieri militari ale Gărzii Sălard au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o go În data de 24 octombrie 2016, în jurul orei 12.25, echipajele de pompieri militari ale Gărzii Sălard au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o go Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu produs în Gurbeşti

Incendiu produs în Gurbeşti

Incendiu produs în Gurbeşti

În data de 24 octombrie 2016, în jurul orei 12.25, echipajele de pompieri militari ale Gărzii Sălard au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din localitatea Gurbeşti, comuna Spinuş.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului ce se manifesta la un şopron în care erau depozitate plante furajere, zece pompieri militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă timp de aproximativ 3 ore şi 30 de minute, operaţiunea fiind finalizată în jurul orei 16.25, după înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Ca urmare a producerii incendiului, a cărui cauză probabilă a constituit-o acţiunea unei persoane iresponsabile, au ars acoperişul şopronului, pe o suprafaţă de circa 60 de metri pătraţi, aproximativ 3 tone de fân şi circa 1 metru cub de material lemnos.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus