Incendiu pe strada Sankt-Petersburg din Oradea Reviewed by CD on . Sâmbătă, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 15.15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, c Sâmbătă, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 15.15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Incendiu pe strada Sankt-Petersburg din Oradea

Incendiu pe strada Sankt-Petersburg din Oradea

Incendiu pe strada Sankt-Petersburg din Oradea

Sâmbătă, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 15.15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a fost sesizat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la o locuință situată pe strada Sankt – Petersburg din municipiul Oradea.

La adresa indicată de apelantul numărului unic 112, au fost mobilizate echipajele de pompieri militari ale Detașamentului 1 Oradea, care au localizat și lichidat incendiul, ce se manifesta în camera de zi a locuinței, în mai puțin de 15 minute, împiedicând propagarea acestuia la întreaga casă și limitând pagubele la o canapea, o masă și un covor.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat drept cauză probabilă a evenimentului, un scurtcircuit determinat de un conductor electric defect.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus