Festival de colinde „Noi umblăm a colinda” la Oradea Reviewed by CD on . Inspectoratul Școlar Județean Bihor, în parteneriat cu Primăria municipiului Oradea, organizează joi, 15 decembrie, Festivalul de colinde „Noi umblăm a colinda" Inspectoratul Școlar Județean Bihor, în parteneriat cu Primăria municipiului Oradea, organizează joi, 15 decembrie, Festivalul de colinde „Noi umblăm a colinda" Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Festival de colinde „Noi umblăm a colinda” la Oradea

Festival de colinde „Noi umblăm a colinda” la Oradea

Festival de colinde „Noi umblăm a colinda” la Oradea

Inspectoratul Școlar Județean Bihor, în parteneriat cu Primăria municipiului Oradea, organizează joi, 15 decembrie, Festivalul de colinde „Noi umblăm a colinda”, ediția a XVI-a. Evenimentul va avea la Era Shopping Park Oradea.

Festivalul are ca obiectiv identificarea și promovarea colindului creștin autentic de către elevii din unitățile de învățământ bihorene. El se adresează copiilor din întreg județul, indiferent de ciclul de învățământ sau limba de predare și este structurat pe două secțiuni: Colinde bihorene inedite – sub formă de concurs, respectiv Colinde de largă circulație. Cu această ocazie, Primăria Oradea a pregătit câte un pachet cu dulciuri pentru fiecare participant.

Evenimentul, devenit deja tradițional, pune în valoare parteneriatul dintre Biserică – Școală – Familie – Comunitate.
Manifestarea va debuta cu o paradă a portului popular care se va desfășura în zona pietonală și în zona centrală, dinspre magazinul Crișul până la Biserica cu Lună.

La ultima ediție au participat aproximativ 600 de elevi din 38 de unități de învățământ.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus