Expoziție ”Revoluția în imagini”, la Muzeul Cetăţii Oradea Reviewed by CD on . Muzeul Cetății și Orașului Oradea organizează vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 12.00, în Palatul Princiar, Corp B, etaj II, sala 13, vernisajul expoziției " Muzeul Cetății și Orașului Oradea organizează vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 12.00, în Palatul Princiar, Corp B, etaj II, sala 13, vernisajul expoziției " Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziție ”Revoluția în imagini”, la Muzeul Cetăţii Oradea

Expoziție ”Revoluția în imagini”, la Muzeul Cetăţii Oradea

Expoziție ”Revoluția în imagini”, la Muzeul Cetăţii Oradea

Muzeul Cetății și Orașului Oradea organizează vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 12.00, în Palatul Princiar, Corp B, etaj II, sala 13, vernisajul expoziției „Revoluția în imagini”.

În perioada 16 noiembrie – 7 decembrie 2017, Muzeul Cetății și Orașului Oradea a organizat o campanie de strângere de fotografii realizate de bihorenii care au participat la Revoluția din decembrie 1989 în orașele din județul Bihor.

Acțiunea s-a bucurat de un real succes în rândul concetățenilor, fiind adunate peste 100 de fotografii realizate în Oradea și Beiuș, în acele zile fierbinți de decembrie ’89. De asemenea, au fost oferite spre expunere în cadrul expoziției și o serie de obiecte inedite.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” Bihor și al cotidianului Crișana. Colaboratori: Ioan Degău, Alexandru Nițescu, Antal Marian, Florin Budea, Dumitru Lazău și Dan Copăceanu

Realizatorii expoziției sunt dr. Cristina Liana Pușcaș – muzeograf și Cristian Negru – bibliotecar.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus