Aniversare alături de bunici, la Oradea Reviewed by CD on . Invitat al tradiționalului concert de colinde prilejuit de Sărbătorile de Iarnă, care a avut loc în 12 decembrie la Teatrul Regina Maria, solistul de muzică pop Invitat al tradiționalului concert de colinde prilejuit de Sărbătorile de Iarnă, care a avut loc în 12 decembrie la Teatrul Regina Maria, solistul de muzică pop Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Aniversare alături de bunici, la Oradea

Aniversare alături de bunici, la Oradea

Aniversare alături de bunici, la Oradea

Invitat al tradiționalului concert de colinde prilejuit de Sărbătorile de Iarnă, care a avut loc în 12 decembrie la Teatrul Regina Maria, solistul de muzică populară ardelenească Ioan Bocșa, alături de Ansamblul de muzică tradițională românească „Icoane”, s-a oprit şi în acest an la Centrul de reintegrare de pe strada Vămii din Oradea, oferindu-le bunicilor de aici un spectacol de neuitat. Studenți și profesori deopotrivă au încântat auditoriul cu un repertoriu de colinde vechi și cântece tradiționale românești.

După spectacolul inedit, care a adus lacrimi de bucurie bunicilor, atmosfera de sărbătoare a continuat cu cozonaci şi ceai, şi pentru că a fost o zi deosebită, aniversarea domnului Ioan Bocşa, bunicii au cântat alături de el melodii de Crăciun cunoscute de ei, urându-i un sincer şi călduros „La mulţi ani!”

Centrul de reintegrare de pe strada Vămii nr. 34, are o capacitate de 48 de locuri. Personalul de aici oferă beneficiarilor, pe lângă găzduire, alimentaţie adecvată, asistenţă medicală şi socială, îngrijire personală, consiliere psihologică şi servicii de suflet, prin organizarea periodică a unor activităţi recreative menite să îi înveselească pe bunici.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus