Elevi ai Şcolii Medie de Ordine Publică din Miskolc (Ungaria), în vizită la Jandarmeria Bihor Reviewed by CD on . Azi, 17 martie, jandarmii bihoreni au primit vizita viitorilor poliţişti din ţara vecină, Ungaria. Grupul de elevi, însoţiţi de doi profesori se află în România Azi, 17 martie, jandarmii bihoreni au primit vizita viitorilor poliţişti din ţara vecină, Ungaria. Grupul de elevi, însoţiţi de doi profesori se află în România Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Elevi ai Şcolii Medie de Ordine Publică din Miskolc (Ungaria), în vizită la Jandarmeria Bihor

Elevi ai Şcolii Medie de Ordine Publică din Miskolc (Ungaria), în vizită la Jandarmeria Bihor

Elevi ai Şcolii Medie de Ordine Publică din Miskolc (Ungaria), în vizită la Jandarmeria Bihor

Azi, 17 martie, jandarmii bihoreni au primit vizita viitorilor poliţişti din ţara vecină, Ungaria.
Grupul de elevi, însoţiţi de doi profesori se află în România la Şcoala de pregătire a Agenţilor de Frontieră din Oradea, în cadrul unui proiect privind schimbul de elevi între cele două instituţii de învăţământ.
Activitatea de la Jandarmerie a fost una practic aplicativă, cu scopul de a cunoaşte atribuţiile şi rolul instituţiilor care compun sistemul de ordine şi siguranţă publică în România.
Pentru început au fost proiectate două filme, unul prin care era prezentată Jandarmeria Română şi unul prin care a fost prezentată Jandarmeria Bihor. Maghiarii au putut înţelege rolul şi atribuţiile Jandarmeriei în sistemul de ordine şi siguranţă publică. Activitatea a fost una interactivă elevii maghiari solicitând lămuriri, condiţii în care în Ungaria nu există o instituţie similară.
În continuare au fost prezentate exerciţii demonstrative şi standuri cu materialele şi tehnica din dotare.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus