Aleșd: Peste 20.000 de ţigarete netimbrate descoperite în bagajele unui bărbat Reviewed by CD on . Miercuri, 15 martie a.c., la ora 16.30, poliţiştii din Aleşd au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat din municipiul Turda, judeţul Cluj. În urma Miercuri, 15 martie a.c., la ora 16.30, poliţiştii din Aleşd au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat din municipiul Turda, judeţul Cluj. În urma Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Aleșd: Peste 20.000 de ţigarete netimbrate descoperite în bagajele unui bărbat

Aleșd: Peste 20.000 de ţigarete netimbrate descoperite în bagajele unui bărbat

Aleșd: Peste 20.000 de ţigarete netimbrate descoperite în bagajele unui bărbat

Miercuri, 15 martie a.c., la ora 16.30, poliţiştii din Aleşd au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat din municipiul Turda, judeţul Cluj.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii bihoreni au găsit în portbagajul autoturismului mai multe bagaje aparţinând unui bărbat de 52 de ani, din municipiul Turda, pasager în autoturism.

În urma controlului efectuat în bagajele acestuia, poliţiştii au descoperit 22.000 de ţigarete (1.100 de pachete) nemarcate corespunzător, pe care bărbatul de 52 de ani ar fi intenţionat să le comercializeze.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările, cel ]n cauză fiind bănuit de săvârşirea infracțiunii de „deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzator, peste limita a 10.000 ţigarete”.

Întreaga cantitate de ţigarete au fost ridicată în vederea confiscării.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus