Echipe mixte de polițiști români și maghiari, în Bihor și în Ungaria Reviewed by CD on . Până la sfârșitul lunii august, patrule mixte formate din poliţişti români şi poliţişti maghiari vor patrula în zonele turistice din județul Bihor și în cele di Până la sfârșitul lunii august, patrule mixte formate din poliţişti români şi poliţişti maghiari vor patrula în zonele turistice din județul Bihor și în cele di Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Echipe mixte de polițiști români și maghiari, în Bihor și în Ungaria

Echipe mixte de polițiști români și maghiari, în Bihor și în Ungaria

Echipe mixte de polițiști români și maghiari, în Bihor și în Ungaria

Până la sfârșitul lunii august, patrule mixte formate din poliţişti români şi poliţişti maghiari vor patrula în zonele turistice din județul Bihor și în cele din judeţul Hajdu – Bihar, din Ungaria, pentru siguranța turiștilor români și a celor maghiari.

În perioada 24 iulie – 21 august a.c., Inpectoratul de Poliţie Judeţean Bihor şi Căpitănia de Poliţie a Judeţului Hajdu – Bihar, Ungaria, formează câte două patrule mixte româno – maghiare, care vor activa în zonele turistice ale judeţului Bihor.

În acelaşi timp, alţi doi poliţiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Bihor vor fi prezenţi, în staţiunea Hajdúszoboszló, din judeţul Hajdu – Bihar, Ungaria, pentru forma acelaşi tip de patrule.

Patrulele mixte au la bază protocolul de colaborare în vederea realizării misiunilor de patrulare comune, semnat de către inspectorii şefi ai celor două instituţii, la data de 13 iulie a.c..

Protocolul este încheiat pe durată nedeterminată, recunoscut la nivel naţional şi vine ca o încununare a rezultatelor deosebite obţinute în cei nouă ani de funcţionare anterioară a acestor patrule mixte estivale româno-ungare.

Acest demers este menit să prevină infracțiunile comise asupra turiştilor români şi maghiari.

Patrulele comune româno – maghiare vor acţiona, în judeţul Bihor, în zona turistică montană, respectiv în Parcul Natural Apuseni, zona carstică Padiş şi Valea Boga, precum și în staţiunea turistică şi ştrandul Hajdúszoboszló – Ungaria.

Astăzi, 24 iulie a.c., la ora 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Artand / Borş, a avut loc schimbul poliţiştilor parte a patrulelor mixte, care marchează astfel debutul acţiunii comune.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus