Două noi linii de tramvai la Oradea, începând din 13 septembrie Reviewed by CD on . OTL anunță că, începând de miercuri, 13 septembrie, se vor înființa două linii de tramvai, 2N şi 2R. Acestea vor avea capătul de linie în Ioșia și vor face legă OTL anunță că, începând de miercuri, 13 septembrie, se vor înființa două linii de tramvai, 2N şi 2R. Acestea vor avea capătul de linie în Ioșia și vor face legă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Două noi linii de tramvai la Oradea, începând din 13 septembrie

Două noi linii de tramvai la Oradea, începând din 13 septembrie

Două noi linii de tramvai la Oradea, începând din 13 septembrie

OTL anunță că, începând de miercuri, 13 septembrie, se vor înființa două linii de tramvai, 2N şi 2R. Acestea vor avea capătul de linie în Ioșia și vor face legătura cu Piața Unirii, Cantemir și Universitatea.

Pe linia 2N, tramvaiele vor circula pe traseul: Ioșia – Aviatorilor – Universitate – Dimitrie Cantemir – Casa de Cultură – Piața Unirii – Biserica Emanuel – Aviatorilor – Ioşia.

Pe linia 2R, tramvaiele vor circula pe traseul: Ioșia – Aviatorilor – Biserica Emanuel – Piața Unirii – Casa de Cultură – Cantemir – Universitate – Aviatorilor – Ioșia.

Frecvența de circulație a acestora va fi următoarea: în zilele lucrătoare, în intervalele orare 6:00 – 8:00 şi 13:00 – 17:00 se va circula la intervale de succedare de 20 de minute, iar în afara acestora, de 30 de minute. În zilele nelucrătoare se va circula la intervale de succedare de 30 de minute.

Începând de la aceeași dată, se vor desființa liniile de tramvai 2 şi 8.

Tot miercuri, 13 septembrie se mută capătul traseului liniei 16 de autobuz de la stația Poliția Rutieră în Piața Emanuil Gojdu.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus