Două noi blocuri ANL se vor construi în Oradea Reviewed by CD on . În zona Dragoș Vodă se vor construi în perioada următoare două blocuri de locuințe ANL, 50 de apartamente pentru tineri și 40 de locuințe de serviciu pentru spe În zona Dragoș Vodă se vor construi în perioada următoare două blocuri de locuințe ANL, 50 de apartamente pentru tineri și 40 de locuințe de serviciu pentru spe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Două noi blocuri ANL se vor construi în Oradea

Două noi blocuri ANL se vor construi în Oradea

Două noi blocuri ANL se vor construi în Oradea

În zona Dragoș Vodă se vor construi în perioada următoare două blocuri de locuințe ANL, 50 de apartamente pentru tineri și 40 de locuințe de serviciu pentru specialiști.

Este vorba de un teren de 2500 mp, proprietatea municipiului Oradea, pe care momentan se află o fundație veche, a unui bloc care nu s-a mai realizat. Locația studiată se află pe drumul de ieșire spre Cluj Napoca, cu acces la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare, energie electrică/termică și beneficiază de acces pietonal direct din str. Dragoș Vodă și acces auto din strada Cerbului.

Ultimul bloc de locuințe ANL a fost dat în folosință în Oradea în anul 2018. Este vorba de blocul din zona Calea Aradului, din proximitatea centurii, de pe str. Balogh István.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus