Directorul OTL Oradea, Csuzi Istvan, ofertat să conducă transportul public din Abu Dhabi Reviewed by CD on . Directorul OTL Csuzi Istvan a anunţat azi, într-o conferinţă de presă, că de la 1 mai 2017 va părăsi OTL, urmând să ocupe funcţia de director al companiei de tr Directorul OTL Csuzi Istvan a anunţat azi, într-o conferinţă de presă, că de la 1 mai 2017 va părăsi OTL, urmând să ocupe funcţia de director al companiei de tr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Directorul OTL Oradea, Csuzi Istvan, ofertat să conducă transportul public din Abu Dhabi

Directorul OTL Oradea, Csuzi Istvan, ofertat să conducă transportul public din Abu Dhabi

Directorul OTL Oradea, Csuzi Istvan, ofertat să conducă transportul public din Abu Dhabi

Directorul OTL Csuzi Istvan a anunţat azi, într-o conferinţă de presă, că de la 1 mai 2017 va părăsi OTL, urmând să ocupe funcţia de director al companiei de transport local din Abu Dhabi – Emiratele Arabe Unite.

Dl Csuzi Istvan este directorul OTL de 8 ani, fiind şi vicepreședintele Organizației Mondiale a Transportatorilor din anul 2013 până în prezent. „În acești 8 ani am reușit să demonstrez că se poate și altfel, pentru că astăzi să avem exigențe de vest. În acest moment, toate acestea se reflectă în transportul public orădean, care este la un nivel înalt. Dar vine un moment când trebuie să tragi o linie și să te întrebi ce faci mai departe. Sunt bucuros că voi lăsa ceva în urma mea aici la Oradea. Vă anunț că de la 1 mai sunt director general la Abu Dhabi din Emiratele Unite”, a spus Czuzi Istvan, care i-a mulțumit primarului Ilie Bolojan pentru sprijinul acordat în acești 8 ani. „Împreună am demonstrat că se poate conduce nu numai politic, ci și tehnocratic”, a spus directorul OTL.

Prezent la conferință, primarul Ilie Bolojan a mulțumit dlui Csuzi Istvan pentru întreaga colaborare avută de-a lungul celor două mandate și l-a felicitat pentru noua poziție pe care o va ocupa la Abu Dhabi: „În acești 8 ani de zile, am avut dispute permanente, dar toate au fost pentru a face lucrurile să meargă mai bine, pentru a crește calitatea serviciilor noastre și pentru a îmbunătăți infrastructura transportului public orădean. Faptul că ați semnat un contract în Emiratele Unite, într-o zonă de performanță care nu poate fi contestată, arată că profesioniștii din domeniul public din Oradea pot face performanță și la nivel global, iar faptul că ați fost selectat de pe o listă scută de manageri, demonstrează că performanțele dumneavoastră au fost recunoscute și la nivel internațional”, a spus primarul municipiului Oradea.

Timp de 6 luni, interimatul la conducerea OTL va fi asigurat de directorul Viorel Mircea Pop, actualul director adjunct al OTL.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus