Condamnați la închisoare, depistați și încarcerați de polițiștii bihoreni Reviewed by CD on . Vineri, 7 septembrie a.c., în jurul orei 10.00, pe strada Piața București din municipiul Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Munic Vineri, 7 septembrie a.c., în jurul orei 10.00, pe strada Piața București din municipiul Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Munic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Condamnați la închisoare, depistați și încarcerați de polițiștii bihoreni

Condamnați la închisoare, depistați și încarcerați de polițiștii bihoreni

Condamnați la închisoare, depistați și încarcerați de polițiștii bihoreni

Vineri, 7 septembrie a.c., în jurul orei 10.00, pe strada Piața București din municipiul Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat și reținut un tânăr de 23 de ani, din municipiul Oradea, urmărit național.

Judecătoria Oradea a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 200 de zile de închisoare în regim de detenție, pentru neplata amenzii penale.

Tot vineri, 7 septembrie a.c., la ora 10.00, în comuna bihoreană Sântandrei, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat și reținut un bărbat de 51 de ani, din comuna Sântandrei, pe numele căruia Judecătoria Lipova a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an de închisoare, pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier.

Cele două persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnate.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus