A acroșat cu autoturismul un orădean și a părăsit locul accidentului Reviewed by CD on . Joi, 6 septembrie a.c., la ora 11.30, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat de reprezentanții unui spital din municipiul Oradea că la unitatea Joi, 6 septembrie a.c., la ora 11.30, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat de reprezentanții unui spital din municipiul Oradea că la unitatea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A acroșat cu autoturismul un orădean și a părăsit locul accidentului

A acroșat cu autoturismul un orădean și a părăsit locul accidentului

A acroșat cu autoturismul un orădean și a părăsit locul accidentului

Joi, 6 septembrie a.c., la ora 11.30, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat de reprezentanții unui spital din municipiul Oradea că la unitatea de primire urgențe s-a prezentat pentru îngrijiri medicale un bărbat de 68 de ani, din Oradea, care a declarat că ar fi fost victima unui accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au constatat că, miercuri, 5 septembrie a.c., la ora 12.30, în timp ce victima se afla în parcarea unui centru comercial din Oradea, lângă autoturismul proprietate personală, a fost acroșat cu roata dreaptă față de un autoturism al cărui conducător a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.

În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii orădeni au identificat persoana bănuită că ar fi condus autoturismul care l-a acroșat pe orădean, ca fiind un bărbat de 78 de ani, din comuna Sânmartin, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 68 de ani a suferit leziuni ușoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus