Concurs de fotografie pentru liceeni: Economie și turism. Promovează Bihorul! Reviewed by CD on . Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Economice, Departamentul de Economie, Agenția de Management al Destinației Bihor și Consiliul Județean Bihor lan Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Economice, Departamentul de Economie, Agenția de Management al Destinației Bihor și Consiliul Județean Bihor lan Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Concurs de fotografie pentru liceeni: Economie și turism. Promovează Bihorul!

Concurs de fotografie pentru liceeni: Economie și turism. Promovează Bihorul!

Concurs de fotografie pentru liceeni: Economie și turism. Promovează Bihorul!

Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Economice, Departamentul de Economie, Agenția de Management al Destinației Bihor și Consiliul Județean Bihor lansează un concurs de fotografie destinat în special elevilor de liceu din județul Bihor și din regiune, participarea fiind însă deschisă oricărui tânăr cu vârsta între 14-19 ani, înmatriculat într-o instituție de învățământ din România.

Scopul acestui concurs este promovarea județului Bihor ca destinație turistică prin intermediul imaginilor și conștientizarea tinerilor cu privire la valorile naturale și antropice existente pe teritoriul județului nostru.

Concursul se va desfășura în perioada 03 octombrie 2016 – 15 noiembrie 2016, urmând ca festivitatea de premiere cu evenimentele aferente să aibă loc pe data de 23 noiembrie 2016.

Sectiunile in care se vor inscrie fotografiile vor fi:
– Obiectiv turistic din Bihor care îmi place;
– Peisaj turistic din Bihor care îmi place;
– Oameni din turism care m-au impresionat;
– Obiective turistice/peisaje inedite.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus