Centrul de îngrijire de zi pentru copii din Oradea are o nouă înfățișare Reviewed by CD on . Cu sprijinul Hornbach România, Centrul de Îngrijire de Zi pentru copii, situat pe strada Traian Lalescu din Oradea, aflat în subordinea Direcției de Asistență S Cu sprijinul Hornbach România, Centrul de Îngrijire de Zi pentru copii, situat pe strada Traian Lalescu din Oradea, aflat în subordinea Direcției de Asistență S Rating: 0
Ești aici: Acasă » Social»Centrul de îngrijire de zi pentru copii din Oradea are o nouă înfățișare

Centrul de îngrijire de zi pentru copii din Oradea are o nouă înfățișare

Centrul de îngrijire de zi pentru copii din Oradea are o nouă înfățișare

Cu sprijinul Hornbach România, Centrul de Îngrijire de Zi pentru copii, situat pe strada Traian Lalescu din Oradea, aflat în subordinea Direcției de Asistență Socială, are o nouă înfățișare, prietenoasă și veselă. Clădirea centrului a fost anvelopată în totalitate, pereții exteriori ai clădirii fiind zugrăviți în culori calde, fiind o încântare pentru copiii care vin zilnic aici, cu mare drag.

Anveloparea clădirii a avut ca scop crearea unui ambient mai sigur și sănătos copiilor care frecventează Centrul de Zi, dar și personalului de aici. În acest mod, a fost facilitată protejarea termică a spațiului interior, asigurarea unui climat interior confortabil, realizarea unei stabilități termice necesare limitării oscilațiilor temperaturii, reducând pierderile de căldură către spațiul exterior, oferind copiilor confortul necesar bunei desfășurări a activităților derulate în cadrul centrului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus