Bihoreni depistați în trafic, în timp ce conduceau fără permis, vehicule neînmatriculate Reviewed by CD on . În perioada 6 – 8 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselel În perioada 6 – 8 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselel Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihoreni depistați în trafic, în timp ce conduceau fără permis, vehicule neînmatriculate

Bihoreni depistați în trafic, în timp ce conduceau fără permis, vehicule neînmatriculate

Bihoreni depistați în trafic, în timp ce conduceau fără permis, vehicule neînmatriculate

În perioada 6 – 8 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 308 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 84.765 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șase certificate de înmatriculare și au fost constatate 13 tamponări. 

122 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 21 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, cinci conducători auto au fost sancționați pentru lipsa I.T.P., au fost sancționate două depășiri neregulamentare, iar 158 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus