Bănuiţi de furturi din locuinţe, reţinuţi de poliţiştii din Oradea Reviewed by CD on . Miercuri, 26 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus efectuarea în Miercuri, 26 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus efectuarea în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bănuiţi de furturi din locuinţe, reţinuţi de poliţiştii din Oradea

Bănuiţi de furturi din locuinţe, reţinuţi de poliţiştii din Oradea

Bănuiţi de furturi din locuinţe, reţinuţi de poliţiştii din Oradea

Miercuri, 26 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un tânăr de 18 ani şi un bărbat de 31 de ani, ambii din municipiul Oradea, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îi bănuiesc pe cei doi că, în perioada 8 februarie – 18 aprilie a.c., prin escaladare şi efracţie, ar fi comis şapte furturi din locuinţe de pe raza municipiului Oradea şi ar fi sustras diferite bunuri, provocând un prejudiciu total de 8.000 lei.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea i-au reţinut pe cei doi pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor în cauză şi pentru recuperarea prejudiciului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus