Au început lucrările la noua parcare supraetajată de pe strada Iosif Vulcan din Oradea Reviewed by CD on . Au început lucrările de eliberare a amplasamentului în vederea asigurării accesului la parcarea supraetajată ce se va construi pe strada Iosif Vulcan din Oradea Au început lucrările de eliberare a amplasamentului în vederea asigurării accesului la parcarea supraetajată ce se va construi pe strada Iosif Vulcan din Oradea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Au început lucrările la noua parcare supraetajată de pe strada Iosif Vulcan din Oradea

Au început lucrările la noua parcare supraetajată de pe strada Iosif Vulcan din Oradea

Au început lucrările la noua parcare supraetajată de pe strada Iosif Vulcan din Oradea

Au început lucrările de eliberare a amplasamentului în vederea asigurării accesului la parcarea supraetajată ce se va construi pe strada Iosif Vulcan din Oradea.

Noua parcare va avea 145 de locuri și se realizează pe un teren de 4.179 mp, existent în curtea interioară delimitată de str. Iosif Vulcan nr. 12-14 și str. Aurel Lazăr nr. 5-9.

Clădirea parcării va avea regimul de înălțime D+P+3E. Accesul auto și pietonal se va realiza prin partea sudică, dinspre str. Iosif Vulcan, având o lățime de 5,80 m. Totodată, au fost prevăzute și două accese secundare pietonale, utilizate și pe post de ieșire de evacuare în caz de incendiu – unul pe latura nordică, iar al doilea opus, în sud. În dreptul accesului principal este propusă amplasarea încăperii personalului, de unde se supraveghează intrarea și ieșirea din parcare, locul în care se și administrează întregul ansamblu. La parter se află grupurile sanitare pentru participanții la trafic.

Etajele parțiale sunt legate între ele prin case de scară și lifturi bordate cu diafragme din beton armat. Din cele 145 de locuri de parcare, 6 sunt destinate utilizării de către persoane cu handicap. Pe lângă locurile de parcare auto mai sunt prevăzute și spații pentru biciclete și motociclete.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus