Tengo Salonta, finalistă la Cupa României la Fotbal-Tenis Reviewed by CD on . În perioada 8-10 iulie 2022, Sala Sporturilor din Constanţa a găzduit Cupa României la fotbal-tenis, competiţie la care s-au acordat trofee la şapte categorii ( În perioada 8-10 iulie 2022, Sala Sporturilor din Constanţa a găzduit Cupa României la fotbal-tenis, competiţie la care s-au acordat trofee la şapte categorii ( Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Tengo Salonta, finalistă la Cupa României la Fotbal-Tenis

Tengo Salonta, finalistă la Cupa României la Fotbal-Tenis

Tengo Salonta, finalistă la Cupa României la Fotbal-Tenis

În perioada 8-10 iulie 2022, Sala Sporturilor din Constanţa a găzduit Cupa României la fotbal-tenis, competiţie la care s-au acordat trofee la şapte categorii (seniori, senioare, mixt seniori, mixt U21, Juniori 1, Juniori 2 şi open). Organizatorul întrecerii a fost Federaţia Română de Fotbal-Tenis Cluburi şi Asociaţii Judeţene.

Reprezentanţii clubului Tengo Salonta au disputat patru finale, obţinând tot atâtea clasări pe locul secund, dar şi un loc trei. În competiţia rezervată senioarelor, echipa salontană a reuşit să urce pe a doua treaptă a podiumului, fiind devansată doar de campioana Comexim Lupeni, dar înaintea formaţiei CSM Alexandria. Alte două clasări pe locul secund au fost obţinute de echipele mixte, la categoria seniori, respectiv U21. La această din urmă finală, salontanii au câştigat pe teren în faţa echipei din Alexandria, dar au pierdut trofeul din cauza problemelor administrative legate numărul de jucători trecuţi pe raportul de arbitraj. Echipa de juniori 1 s-a clasat pe locul trei în urma Nord-Vest Cluj-Napoca şi CSM Alexandria. La juniori jocurile au contat şi pentru campionatul naţional, acolo unde salontanii sunt angrenaţi în lupta pentru câştigarea primului loc.

Echipa de seniori a reuşit să furnizeze surpriza întrecerii, ajungând în finală, după ce în grupe a încheiat pe locul doi în urma campionilor de la CSM Slatina şi devansând mai bine cotata grupare, Proactiv Târgovişte, iar în semifinale a răsturnat calculele hârtiei, învingând Comexim Lupeni, una dintre favoritele la câştigarea trofeului. Finala cu CSM Slatina s-a jucat în familie, deoarece în cadrul formaţiei adverse activează trei jucători de la Tengo (Nagy Darius, Alex Soren Vasile Sorean), câştig de cauză având slătinenii, care sunt şi campionii României. Cu cei trei salontani în lot, CSM Slatina a triumfat şi la categoria open, acolo unde s-a jucat doar proba de triplu. CSM Alexandria şi UNEFS Bucureşti au completat tabloul câştigătoarelor cupei, după victoriile obţinute la juniori 2, respectiv mixt seniori.

Vasile Sorean, preşedinte şi antrenor CS Tengo Salonta:
„Pentru noi a fost o întrecere reuşită, cu două surprize plăcute, prin locul doi obţinut de fete şi băieţi la seniori. Am mai completat cu alte trei clasări pe podium, ceea ce, în condiţiile unui buget auster, reprezintă pentru noi un succes. Nivelul la toate categoriile a fost unui foarte bun, cu multe meciuri echilibrate, multe dintre ele decise prin punctul de aur, cu scorul de 13-12. Mulţumim tuturor sponsorilor şi partenerilor noştri, care, prin sprijinul oferit, au făcut posibilă, obţinerea acestor rezultate”

Componenţa echipelor CS Tengo Salonta
Senioare şi junioare U21: Andreea Neag, Mădălina Istrate, Andrea Bányai
Seniori şi U21 mixt: Marc Bence, Lăzău Norbert, Denis Purja, Halász Dániel, David Suciu.
Juniori 1: David Suciu, Kádár Imre, Szijjárto Ticián, Szatmári Levente, Andor Tibor.

Cantonament cu lotul național
Înainte de turneul Cupei României, Federația Română de Fotbal-Tenis a organizat un cantonament de pregătire pentru loturile naționale, acțiune la care au fost convocați mai mulți componenți ai echipei salontane. Alex Sorean, Vasile Sorean, Nagy Darius, Marc Bence, Andreea Neag și Mădălina Istrate au participat la cantonamentul echipei naționale de seniori, în timp ce David Suciu, Kádár Imre și Halász Dániel s-au pregătit, timp de o săptămână, împreună cu componenții loturilor naționale de juniori.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus